Nuori tyttö, Sarako, on tuleva Varjon kuningatar.

Niin on kirjoitettu, mutta ovatko Kirjoitukset oikeassa? Kun Sarakon kovaluontoinen sisko Nanak’ai asetetaan sisarensa ja tämän kohtalon väliin, alkaa epätoivoinen pakomatka. Varjon verikoirat osoittautuvat kuitenkin ongelmista vähäisimmäksi, kun tytöt vaeltavat yhä syvemmälle Kirjoitusten hämähäkinseittiin.

Päivitykset: Ma 29. elokuuta 2017

Yksi sivu! Kyllä te tiedätte minkälaista sukulaisten kanssa matkustaminen on.

Sarjakuvat

Kirjoitukset 1:

Lapsen Sydämellä

Pieni Sarako pakenee Varjoa erämaahan turvanaan isosiskonsa Nanak'ai. Alkuperäinen 1. osa kauniisti uudelleen editoituna! Lisäksi mm. 15 uutta välikantta.

412 s. Kovakantinen, lankasidottu. Hinta: 24,90.

Verkkokauppaan

Kirjoitukset 2:

Nukkeprinsessa

Sarako herää, eikä mikään ole ennallaan. Sarakon on selvitettävä kuka on ystävä ja kuka vihollinen - ja mitä tapahtui hänen siskolleen.

Jatkuu viikoittain!

Lue!

Seuraa Facebookissa

Kirjoitukset muualla:

Katso myös:

 

Tekijä

Marja Siira

"Olen piirtänyt aina. Siksi luulin pitkään, että piirtäminen on ikään kuin minun juttuni. Totuus on kuitenkin, että en minä erityisesti piirtämisestä välitä. Tarinoita sen sijaan rakastan. Tunteellisia, puhuttelevia tarinoita. Tummia tarinoita. Inspiroivia tarinoita. Pienen pieniä ja suuren suuria tarinoita. Valitsin piirtämisen, koska haluan tehdä kertomuksia, ja kynä oli lähempänä kuin puhe, lähempänä kuin kamera, lähempänä kuin yksikään soitin. Piirrän, en sen vuoksi että se on mukavaa, vaan koska se on minun ääneni."

Olen vuonna 1987 syntynyt sarjakuvapiirtäjä ja graafinen suunnittelija. Olen kasvanut Oulussa, mikä kuuluu tuplavokaaleina ja näkyy nostalgisena rakkautena Suomen rumimpaan luontoon. Nykyään asun Tampereella, maan toiseksi taiteellisimmassa kaupungissa (taiteellisinhan on, tietysti, Turku.)

Yhteys: etunimi.sukunimi@kirjoitukset.net